Молодь Рівненщини агітуватимуть до служби у ЗСУ

Про це йшлося під час засідання постійної комісії з питань соціальної політики і соціального захисту учасників АТО та членів їх сімей

Рекламування у засобах масової інформації та виготовлення матеріалів агітації щодо військової служби в Збройних Силах України передбачено обласною Програмою військово-патріотичного виховання та підготовки молоді до служби в Збройних Силах України та інших військових формуваннях на 2016 – 2020 роки. 

Програма дозволить забезпечити більш ефективну організацію роботи по забезпеченню підготовки громадян допризовного та призовного віку до військової служби в Збройних Силах України та інших військових формуваннях України, прийняття на військову службу за контрактом, - зазначив під час представлення Програми військовий комісар Рівненського обласного військового комісаріату, полковник Михайло Твердохліб.

Після обговорення члени комісії вирішили підтримати питання та одноголосно рекомендували голові обласної ради винести цю Програму на розгляд сесії облради.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень