Молодь фестивалитиме на Острожчині

Сьогодні стартує «Новомалинська Любава»

Гості свята зможуть взяти участь у сімейній освітньо-дозвіллєвій програмі активного відпочинку «Боброва сім’я», долучитися до командної роботи в програмі  «Проектний табір».

Також організатори вчитимуть водити хороводи за особливими традиційними правилами. Відвідувачів фестивалю розважатимуть зразковий ансамбль спортивного бального танцю «Лінія», колектив східного танцю Isadora Dance Academy, а також козачата з Міжнародної Федерації Бойового Гопака.

Для охочих проведуть майстер-класи - виготовлення ляльки-мотанки та «насіннєвих листівочок». Крім того, допоможуть власноруч виготовити совятник і встановити його в національного парку «Дермансько-Острозький» під час екскурсії.

А ще відвідувачі зможуть скуштувати трав'яного напою з медом та насолодитися переглядом фільмів просто неба.

Нагадаємо, етнофестиваль відбуватиметься 28-31 липня. Офіційне відкриття - 30 липня о 16 годині.

Упродовж фестивалю у населеному пункті функціонуватиме наметове містечко, у якому проживатимуть учасники. Зокрема, під час фесту функціонуватимуть три платформи - дитячо-юнацька «Проектний табір», сімейна освітньо-дозвіллєва «Боброва сім'я» та загальна «Новомалинська Любава вітає Вас!».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень