Модні ідеї: 5 трендів, які варто додати до свого гардероба цього літа (ФОТО)

Візьміть собі на замітку кілька цікавих ідей

Дізнайтеся, які речі сміливо можна додавати до гардероба та не боятися, що вони швидко застаріють. 

Пишні спідниці

Обирайте пишні спідниці різних кольорів та фасонів, аби поекспериментувати з образами.

Вони відмінно будуть поєднуватися з базовими топами, футболками чи блузами. Завершіть образ зручним трендовими босоніжками, сумкою та аксесуарами.

Жовті акценти

Пастельний жовтий справжній тренд цього літа. Придбайте собі річ такого кольору — це миттєво дозволить додати до гардероба яскравих акцентів.

В'єтнамки

Найуніверсальніше літнє взуття – це однозначно в'єтнамки. Базові кольори, мінімалістичні деталі на  взутті сміливо поєднуйте, як з широкими джинсовими шортами, так і чимось більш витонченим: спідницями, легкими сукнями чи трендовими комбінезонами.

Лляні штани

Лляні штани не створюють дискомфорт завдяки натуральній тканині, яка дихає. Вони надають відчуття легкості та комфорту у найспекотніший період.  

В'язані речі

Ще один з трендів літа 2024 – в’язані речі.Якщо ви ще не мали чогось подібного у своєму гардеробі, настав час це виправити.

Придивіться до в'язаних базових суконь, топів чи навіть в'язаних штанів. Не бійтесь експериментувати з аксесуарами та підбором взуття.

Джерело: rbc.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень