Про уроки шахів у школі та мерів-українців з Канади: враження рівнянина від конгресу мерів

Колишній член міськвиконкому Рівного Роман Денисюк побував на першому міжнародному конгресі мерів, який відбувся вчора у Києві

У конгресі брали участь голови українських міст та їхні команди, лідери місцевого самоврядування, профільні представники українських органів влади та міжнародні експерти.

Враженнями від конгресу Роман Денисюк поділився у соцмережі Фейсбук:

app-facebook Роман Денисюк

Відвідав перший Міжнародний конгрес мерів - гарний захід з корисними практиками інших міст. Цікаво було наживо побачити яких же мерів обрали в інших містах) Декілька цікавих фактів з Конгресу: 1) громадський бюджет міста Лодзь (Польша) складає 10млн євро при населенні близько 700тисяч; 2) у Львові в школах запровадили уроки гри в шахи як обов'язкові, що підвищило якість здачі ЗНО; 3) 2 з 3-х присутніх мерів з Канади мають українське коріння) 4) на Конгресі були присутні чверть мерів України та/або їх представників; 5) у Вінниці в рік 142млн пасажирів зі 192млн перевозить електротранспорт.

Нагадаємо, що Роман Денисюк був членом міськвиконкому Рівного від "Фронту змін". На місцевих виборах 2015 року балотувався до міськради Рівного за списками ВО "Громадський контроль", проте не пройшов.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень