Місячний календар на грудень 2020: найкращі та несприятливі дні

Здавна люди використовують місячний календар


Здавна люди використовують місячний календар, аби бути обізнаними щодо змін фаз природного супутника Землі. Адже помічено, що Місяць має певний вплив на все живе на планеті, в тому числі й на людський організм.

У певні місячні цикли деякі люди можуть відчувати брак сил, слабкість і потребу відпочинку, багато хто страждає від безсоння й стає більш емоційним та чутливим.

Місячний календар на грудень 2020 року дозволить майже завжди бути в курсі того, який у конкретний момент Місяць. Він зможе посприяти у плануванні справ і допомогти визначити сприятливі й несприятливі дні першого місяця зими для справ.

Найбільш сприятливі місячні дні у грудні: найкращими датами місяця є 19 та 26 числа, також вдалими є 12, 24, 25 та 28 грудня.

Несприятливі місячні дні у грудні: 2, 6, 11 та 31 числа є достатньо складними, а 4-те число – критичним днем грудня.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень