Місто Рівне. Яке воно на смак?

Спойлер – незабутнє...

Олексій Огонь (фото Корнія Демидюка)

Що подарувати на пам'ять про Рівне? Чим особливим та автентичним здивувати гостей з інших міст та країн? Такі питання поставали чи не перед кожним мешканцем Рівного. А відповідей не було. Традиційних українських сувенірів не бракувало ніколи, а от суто рівненських - катма. Так було донедавна...

А тепер у нас є «Творча оселя»

«Творча оселя» - це місце, де кожен почувається як удома. Тут можна випити запашної кави з авторськими десертами, які готуються у власному кондитерському цеху. Наприклад, тістечко «Оселька», яке вже встигло стати культовим - це взагалі смак дитинства. Замовляєте його, сідаєте на гойдалку (у «Творчій оселі» вони справжні), заплющуєте очі й переноситеся на кільканадцять років тому... До речі, «Оселька», як майже все у «Творчій оселі», має силует будинку.

"Творчу оселю" створили Олексій Огонь і його дружина (і Муза) Лілія

Ця ідея належить відомому рівненському митцю Олексію Огню. Йому ж кілька років тому спало на думку не лише створити серію унікальних рівненських сувенірів, але й відкрити місце, де б ці сувеніри можна було купити. І щоб це була не чергова сувенірна крамничка, а місце, де кожен міг би гарно провести час із друзями.

Сьогодні всі, хто приходить у «Творчу оселю», кажуть, що в цьому місці є душа й відчувається безмежна любов до Рівного. Кожен сувенір, кожна деталь в інтер'єрі, та навіть випічка - все продумано до дрібниць і створене з любов'ю.

Висока стеля, світлі кольори й натуральне дерево дають відчуття простору і затишку. Тут почуваєшся настільки добре, що виникає бажання взяти з собою частинку «Творчої оселі».

І це може бути як особливий десерт, так і котрийсь з виняткових сувенірів.

Переважно це авторські роботи Олексія Огня, однак є продукція й інших рівненських майстрів і надалі її ставатиме більше. Всі сувеніри -  екологічно чисті й безпечні для здоров'я.

Наприклад, дитячі іграшки й конструктори виготовлені з натурального дерева і дбайливо відшліфовані до ідеальної поверхні, принципово не покриваються лаком. Власне, як і шахи. Вони взагалі - предмет особливої гордості, адже на шаховій дошці ми бачимо не звичайні фігури, а... рівненські будинки! А в планах «Творчої оселі» - створити в такому ж стилі доміно, дженгу, ще більше видів дитячих (і не тільки) конструкторів і навіть... «Рівненську монополію»!

Вибір брендованих сувенірів у «Творчій оселі» чималий:

  • цукерки
  • кухлики
  • дитячі іграшки
  • конструктори
  • шахи
  • підставки під смартфони та планшети
  • набори для творчості
  • наліпки
  • розмальовки
  • книги
  • альбоми
  • записники
  • футболки
  • пончо та ін.

У «Творчу оселю» часто заходять на каву чи за сувеніром, а залишаються на весь вечір грати в шахи. Проходить тут і «Творча мафія», а ще - різноманітні майстер-класи для дітей та дорослих. З приходом тепла тут відкриють літній майданчик і обов'язково танцюватимуть танго.

Якщо ви шукаєте сувенір на пам'ять про Рівне чи подарунок для людини, в якої все є –   приходьте у «Творчу оселю»!

Якщо ви шукаєте особливі емоції й хочете спробувати Рівне на смак – приходьте у «Творчу оселю»!

Словом, приходьте у «Творчу оселю» на Міцкевича, 2…

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень