Міста масово підіймають вартість проїзду. В один бік вже 25 гривень, і це не Київ 

Серед ключових чинників, які здорожчують вартість проїзду - збільшення тарифу на електроенергію та вартість пального 

У багатьох українських містах влітку взялися за збільшення ціни проїзду у громадському транспорті. У багатьох містах ціни підняли на 50%.

Тернопіль

З 1 серпня тариф зростає на  50%. За рішенням міськради, вартість проїзду з картою тернополянина зросте до 12 гривень (зараз – 8 гривень) та 15 гривень у разі розрахунку банківською карткою (зараз – 10 гривень). Для школярів, студентів та деяких категорій пенсіонерів проїзд у маршрутках коштуватиме 6 гривень замість 4 гривень.

Вінниця

Вартість проїзду підняли з 1 липня. За проїзд в автобусі тепер доведеться заплатити 12 гривень, у маршрутках – 15-18 гривень.

 Івано-Франківськ

Ціни на проїзд зросли з 10 й одразу до 15 гривень. Заощадити вдасться при оплаті банківською карткою (12 гривень), карткою жителя міста (10 гривень), або скориставшись студентською карткою (8 гривень).

Рівне

У Рівному ціни на проїзд не змінювалися з серпня 2022 року. Тоді місто востаннє підіймало ціни на проїзд у маршрутках, але одразу до 12 гривень. Проїзд у тролейбусах коштує 8 гривень.

Львів

Подорожчання проїзду у місті планують на осінь. З вересня хочуть впровадити ціну у 25 гривень за поїздку. Поки що при купівлі квитка у водія платять 20 гривень, при оплаті через QR-код – 15 гривень.

Ужгород 

За проїзд у громадському транспорті доведеться заплатити на три гривні більше — не 12, а 15 гривень.

 Чернівці

Вартість проїзду в тролейбусах змінили ще в березні — замість 10 гривень доводиться платити 12.

Запоріжжя

Проїзд у міському електротранспорті та автобусах коштує 10 гривень. До цього з 25 лютого 2022 року проїзд у тролейбусах та трамваях міста був безплатний.

Суми

Тариф на проїзд збільшили 22 червня, і  з 10 до 15 гривень.  Це ціна на проїзд у автобусах.

Київ

Столиця вартість проїзду поки не змінює. За поїздку в автобусі, трамваї, тролейбусі, метрополітені та на фунікулері доведеться заплатити 8 гривень, у міській електричці – 15 гривень, а в маршрутці – 12-15 гривень.

Дніпро

За поїздку в метро, ​​автобусі, тролейбусі потрібно буде заплатити 8 гривень, а в маршрутці – 15 гривень.

Одеса

Ціна за проїзд у тролейбусі та трамваї в Одесі становить 8 гривень, при безготівковому розрахунку — 7 гривень, у маршрутці — 15 гривень.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень