У Рівному є міст, який викликає подив пішоходів (ВІДЕО)

Через доріжки для пішоходів, якими неможливо скористатися

Відео, на якому знято міст на вулиці Князя Володимира у Рівному, оприлюднив у соцмережі Фейсбук рівнянин Володимир Горуна. 

Його подив викликали залізні решітки на пішохідних доріжках моста:

Заступник начальника управління житлово-комунального господарства Рівного Володимир Лапюк пояснив, що цей міст перебуває на балансі "Львівської залізниці". Десь понад 10 років тому вона робила його капітальний ремонт. Відтоді і стоять решітки на входах до доріжки для пішоходів.

"Ми зверталися до залізниці, щоб передала свої мости нам у комунальну власність. Але, за законом, про передачу нам має просити власник мосту, тобто залізниця, і передати нам на нього технічну документацію.

 

Залізниця двічі зверталася за передачею мосту у комунальну власність Рівного. Але технічну документацію так нам і не передала. Тому досі не можемо міст оформити у комунальну власність і належним чином його утримувати".   

Андрій Везденко з прес-служби "Львівської залізниці" натомість каже, що у 2010-2011 роках вони капітально відремонтували цей міст. А торік заасфальтували проїжджу частину та пішохідні доріжки на ньому. Щодо огорож і власності на шляхопровід розповів таке:

"Тимчасові загороджувальні конструкції встановлено, оскільки до шляхопроводу досі не влаштовано (на відео це добре видно) безпечні підходи та пішохідні доріжки, що належить до компетенції та відповідальності міста. 

 

"Львівська залізниця" неодноразово зверталася з питанням про передачу цього об’єкта, а також шляхопроводу на вул. Млинівській у комунальну власність міста. З цією метою місту надано всю необхідну (технічну та кошторисну) документацію (лист на адресу міського голови від 19.02.2019 із підтвердженням отримання 22.02.2019). Чому місто досі зволікає – невідомо.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень