Міський голова оголосив про капітальний ремонт доріг на трьох вулицях Рівного

Конкурс на виконавця робіт оголосять уже найближчим часом

У Рівному відремонтують вулицю Шухевича. Конкурс на капітальний ремонт цієї і ще двох вулиць Рівного оголосять уже найближчим часом, повідомив в ефірі Радіо Трек міський голова Володимир Хомко. Утім, щодо якості капітального ремонту Володимир Хомко і сам ставиться скептично. Каже, за такі гроші, які може запропонувати міська влада, відмовилися навіть тернопільська фірма, яка займалася ремонтом Соборної:

- От зараз ми оголошуємо конкурс, ми будемо робити три дороги капітально: вулиця Шухевича, вулиця Орлова і вулиця Макарова. І я зможу вибрати лише з тих фірм, які прийдуть на конкурс. От, хто прийде – той і буде. Будемо контролювати, будемо сваритися, але як вони зроблять, так і зроблять. Ні поляки не приходять, ні турки за ці гроші не хочуть робити. Більше того, от робили Соборну, приїхали тернополяни, які я вважаю, в нашому регіоні роблять найкраще, і при цій ціні просто відмовились працювати. Ви ж розумієте, виграє той, в кого робочі дешевші, в кого катки дешевші і таке інше.

За його словами, ремонт Шухевича орієнтовно вартуватиме 23 млн гривень.

Серед іншого, Володимир Хомко зауважив, що попри те, що останнім часом місцевий бюджет ніби поповнився, водночас цього року уряд збільшив повноваження, а отже і витрати з місцевих бюджетів.

До прикладу, понад 200 мільйонів гривень цього року з бюджету міста піде на витрати, які раніше на себе брала держава. З них 55 млн – це фінансування ПТУ, ще 18 млн – зарплати працівникам позашкільної освіти.

Водночас, за 1-й квартал бюджет Рівного перевиконаний, щонайменше, на 25 млн гривень.

Частина з цих коштів, як зауважив міський голова, піде на реконструкцію стадіону «Авангард».

Адже зі слів Володимира Хомка, проект реконструкції уже готовий.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень