Місія Світового банку сьогодні працюватиме на Рівненщині

Вивчатимуть об'єкти охорони здоров'я

Сьогодні на Рівненщину прибувають представники Місії Світового банку з підтримки впровадження Проекту «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей».

Команда експертів Банку спільно з фахівцями Міністерства охорони здоров’я України відвідають Рівне, щоб проаналізувати стан реалізації заходів щодо впровадження Проекту з боку області як його учасника.

Нагадаємо, Рівненщина увійшла до 8 областей України, де реалізується Проект «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей». Зокрема, на території області впроваджується субпроект «Підвищення ефективності лікування та профілактики хвороб системи кровообігу в Рівненській області на період з 2015 по 2020 роки».

Субпроект фінансує Світовий банк у розмірі 25 мільйонів доларів США. Проте обов’язковою умовою є 10-ти відсоткове співфінансування.

За ці гроші, в першу чергу, будуть модернізовані медзаклади, які надають первинну та вторинну медичну допомогу. Також буде створений серцево-судинний центр в обласній клінічній лікарні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень