Мішина і Притула: розсекретили суддівський склад шоу «Україна має талант»

І це ще далеко не всі судді

До 30-річчя незалежності України в ефір вийде новий сезон шоу «Україна має талант». Цієї осені відбудеться вже прем'єра шоу.

Організатори проєкту розкрили зірковий склад журі, щоправда, лише основну його частину. Суддями «Україна має талант» стануть телеведучий, політик та шоу-мен Сергій Притула, акторка і героїня шоу «Холостячка» Ксенія Мішина, танцівник та переможець «Танців з зірками» Євген Кот.

Ми пишаємося тим, що вкотре СТБ збирає настільки яскравий склад зіркового журі. Кожен з наших суддів є для аудиторії прикладом неймовірного таланту, помноженого на багаторічну працю і віру в себе.

 

Та що особливо є цінним – наше зіркове журі горить величезним бажанням розкрити потенціал кожного учасника «Україна має талант» і допомогти їм реалізувати мрію, – розповіла керівна директорка СТБ.

До українських знаменитостей приєднається ще один зірковий суддя. Його оголосять згодом.

Відомо, що ведучим проєкту стане шоумен Григорій Решетник.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень