Місць не вистачає: на Рівненщині для «ковідних» хворих додали 2 лікарні і проситимуть ще

Нинішня хвиля пандемії уражає молодших людей

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

На Рівненщині зростає завантаженість ліжок хворими на ковід.Тож до переліку медзакладів, які надають допомогу таким пацієнтам, додали Рокитнівську та Гощанську лікарню. Тобто кількість таких медзакладів з 9 зросла до 11.

Проте ситуацію це покращило ненадовго, говорить директор департаменту цивільного захисту та охорони здоров’я населення Олег Вівсянник:

Олег Вівсянник. Фото з сайту РОДА.
Олег Вівсянник. Фото з сайту РОДА.

— Проте за вихідні кількість пацієнтів збільшилася і на сьогодні маємо завантаженість ліжкового фонду понад 55% і відповідно готуємо знову клопотання до Міністерства охорони здоров’я щодо збільшення кількості ліжок.

При цьому відділення інтенсивної терапії завантажені на понад 85%. Фахівці відзначають, що на відміну від попередніх хвиль, зараз коронавірус уражає людей молодшого віку.

Зокрема у ковідній статистиці за вчора і сьогодні в області від коронавірусу померли 36-річний і 24-річний чоловіки.

 

Тобто від недуги все частіше почали вмирати досить молоді люди. Крім того, значно важче хвороба протікає у невакцинованих.

Зауважимо, що нині Рівненщина лишається у жовтій зоні карантину.

А до 20 жовтня Сарненська лікарня має усунути недоліки, виявлені під час перевірки. Після цього розглядатимуть питання про підписання контракту з НСЗУ і повернення мед закладу до списку ковідних.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень