Міс Всесвіт 2023. Відомо, хто представить Україну: фото красуні

Зеленоока красуня вже готується до конкурсу

Міс Україна Всесвіт 2023 стала Ангеліна Усанова з Києва. Дівчина перемогла в голосуванні, яке проводилося серед журі конкурсу, і тепер представить нашу країну на шоу Міс Всесвіт 2023, що відбудеться 18 листопада у Сальвадорі.

Хто така Ангеліна Усанова

Відомо, що Ангеліна - співачка. Вона пише та виконує пісні на теми миру, екології та любові. Такий собі «звуковий цілитель». Після закінчення навчання в ашрамах в Австрії та Індії вона здобула титул майстра йоги.

З початку повномасштабного російського вторгнення Ангеліна проводила благодійні концерти з метою збору коштів на гуманітарну допомогу.

Також киянка шукала житло для українських біженців в Європі, надавала моральну підтримку постраждалим від війни за допомоги йоги, медитації та саунд-хілінгу, зібрала та передала кошти для покупки машин на фронт для проєкту «Швидка евакуація».

Зеленоока дівчина з темно-каштановим волоссям вже розпочала підготовку до конкурсу Міс Всесвіт, для чого вона поїхала до США.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень