На будинках Рівного – нові адресні таблички. Перша – з казусом (ФОТО)

Таблички – у новому стилі

Світлиною із зображенням нової адресної таблички на будинку Рівного похвалилася у Фейсбуці депутатка міськради Рівного Анастасія Кулакевич. Табличку виготовили за новими вимогами, затвердженими міськрадою у грудні торік. 

Депутатка звернула увагу на помилку у назві вулиці Грушевського. І розповіла, що

до 1 червня мають запустити онлайн-генератор адресних покажчиків, який дозволить друкувати правильні назви.

 

Власниця магазину у будинку, на якому замінили табличку, Наталія Наумчук пообіцяла, що табличка буде без помилки. Її замінять на правильну. Жінка пояснила, що

дизайнер, який виготовляв покажчик, вочевидь, назву вулиці скопіював з проєкту рішення міськради, де вона була написана з помилкою. 

 

До речі, обійшлася табличка підприємиці у близько 1000 грн.

Нагадаємо, що вимоги для адресних покажчиків міськрада затвердила для того, щоб вони були в одному стилі. Але це не означає, що всі  таблички на будинках міста мінятимуть.

Насамперед нові вимоги стосуватимуться покажчиків на новозбудованих будинках, які здають в експлуатацію. Також дотримуватися цих вимог доведеться тим, хто просто захоче замінити табличку на нову. 

Джерело: Суспільне: Рівне

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень