Мінус ще одна країна: «путінському клоуну» не дозволять виступити в Ізраїлі

Людям повертають гроші за квитки

Стендап-шоу в Ізраїлі скасували через позицію російського коміка Нурлана Сабурова щодо війни в Україні. Про це заявили в компанії, що займалась організацією концертів. 

Нагадаємо, скандал із Сабуровим розгорівся через те, що він відмовився коментувати збройну агресію росії проти Україні. На одному з концертів на сцену піднялась жінка в «кривавій» сукні, на що «гуморист» пожартував про місячні. 

Після цього під тиском української діаспори скасували виступ артиста в Чикаго.

Організація, що влаштовувала виступи шоумена в Ізраїлі, заявила, що жодним чином не підтримує агресію росії в Україні. Тому концертів Нурлана Сабурова не буде. 

- У зв'язку з прийдешніми гастролями Нурлана Сабурова ми хочемо зробити наступну заяву. Ніхто зі співробітників нашої компанії не підтримував несправедливу війну, розв'язану президентом Путіним проти України. У нас є родичі та близькі друзі, які постраждали від цієї жахливої війни, за яких ми дуже турбуємося. Ми не можемо бездіяльно спостерігати, як зріє конфлікт всередині ізраїльської російськомовної спільноти, викликаний приїздом коміка. Було прийняте рішення скасувати концерти Нурлана Сабурова, - заявили організатори виступів.

Люди, що купили квитки на концерти, почали отримувати повідомлення про скасування виступів і повернення коштів. Листи, в яких зазначалося, що виступи скасовані, а кошти будуть поверненні. Про це повідомив користувач Facebook Деніел Тонкопі.

- Відмінні новини! Сабурова скасували в Ізраїлі! Як я багато разів говорив, ми скасовуватимемо всіх путінських клоунів та артистів. Якщо артист за рашизм, йому немає місця у цивілізованому світі, - йдеться в повідомленні.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень