Минуло 20 років: ви здивуєтеся як змінилися зірки серіалу «Відчайдушні домогосподарки» (ФОТО)

Когось зараз досить легко впізнати, а на комусь прожиті роки залишили значно помітніший відбиток

Фанатам «Відчайдушних домогосподарок» буде цікаво дізнатися, як через 20 років після прем’єри цього мегапопулярного телесеріалу виглядають їхні улюблені героїні. Когось зараз досить легко впізнати, а на комусь прожиті роки залишили значно помітніший відбиток, пише видання «Телеграф».

Прем'єра телесеріалу відбулася наприкінці 2004 року, а в Україні — лише на початку 2006-го. Шоу здобуло схвальні відгуки критиків та глядачів. У квітні 2007 року «Відчайдушні Домогосподарки» оголосили найпопулярнішим телесеріалом у світі з глядацькою аудиторією, яка налічує 120 млн людей.

Серіал здобув нагороди Еммі, Золотий Глобус та премію Гільдії кіноакторів. У телесеріалі — 8 сезонів, загалом — 180 серій.

Гарбіель Соліс, точніше Єва Лонгорія

Саме Габріель вважалася телеглядачами найкрасивішою з усіх домогосподарок. Її роль зіграла неперевершена Єва Лонгорія — акторка, режисер, активіст, бізнесвумен і модель.  

Зараз їй 49 років і вона продовжує зніматися в кіно. А ще — займатися режисерством і продюсерством, писати книги і приділяти час благодійності. У 2016 році актриса вийшла заміж за мексиканського бізнесмена Хосе Антоніо Бастона, з яким виховує сина Сантьяго.

Сьюзан Майєр, точніше Тері Гетчер

59-річна американська акторка, письменниця та модель. За роль Сьюзан у «Відчайдушних домогосподарках» Тері отримала свою першу нагороду: Золотий глобус за найкращу жіночу роль у комедії (2005 рік). Після цього знімалася у багатьох інших фільмах та серіалах.

Зараз Тері Гетчер розвиває свій кулінарний канал на YouTube. Має понад 20 тис. підписників.

Актриса двічі була заміжня, а натепер — двічі розлучена. Останній її шлюб «тріснув» через публічне зізнання акторки у тому, що в дитинстві над нею знущався чоловік рідної тітки, який у 2002-му довів до самогубства дівчинку-підлітка.

Таким чином Тері допомогла посадити педофіла зі стажем. Проте втратила чоловіка — Джон Тенні виявився не готовим до такого повороту подій і вже наступного року пара розлучилася. Вони мають спільну доньку — 25-річну Емерсон Роуз Тенні.

Лінетт Скаво, точніше Фелісіті Хаффман

61-річна багатодітна мама із популярного серіалу в реальному житті має двох доньок — 22-х і 20 років. Після 15 років стосунків вона вийшла заміж за актора Вільяма Х. Мейсі (1997 рік).

З 2019 року Фелісіті ніде не знімається — через гучний скандал. Тоді вона заплатила «благодійний внесок» у розмірі $15,000, аби замість її доньки випускний тест написала інша людина. Про цей факт стало відомо і зірка була змушена заплатити штраф у $30,000 та відсидіти 12 днів за ґратами, також їй присудили рік умовного терміну.

Брі Ван де Камп, точніше Марсія Кросс

У березні акторці виповнився 61 рік. По завершенню зйомок «Відчайдушних домогосподарок» вона встигла зіграти у кількох епізодах серіалу «База Куантіко», а 2017 році у неї діагностували рак.

Актриса пройшла кілька курсів хіміотерапії, втратила волосся, але таки зуміла перемогти хворобу — лікування допомогло досягти ремісії з низькою вірогідністю рецидиву. Після цього акторка відновила зйомки у різних проєктах.

Зараз зірка активно веде сторінку в Instagram і на свій вік має чудовий вигляд.

Іді Бріт, точніше Ніколетт Шерідан

Британська акторка, яка занадто сильно увійшла в роль, і була змушена зі скандалом покинути серіал.

За однією з версій, вона обурювалася, що сценаристи приділяли Іді занадто мало уваги, через що її героїню наприкінці 5-го сезону взагалі вбили, а зірку — звільнили.

 

Шерідан навіть судилася через це, але програла.

За іншою версією, акторка з самого початку мала роль персонажа другого плану, однак дуже сподобалася критикам і в певний момент таки зуміла перетягнути на себе ковдру. Проте, попри все, для загального бюджету вона надто дорого обходилася — йшлося про гонорари у сумі до $200,000 за один епізод (загалом акторка з’являлася у 91-му епізоді серіалу).

Зараз Ніколетт Шерідан — 60.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень