Міноборони повернуто нерухоме майно вартістю понад 700 тис. грн

Військова прокуратура Львівського гарнізону захистила в суді інтереси держави в особі Міністерства оборони України, повернувши нежитлові приміщення по вул. Т. Шевченка, що у м. Львові.

Рішенням Львівського апеляційного господарського суду позовні вимоги прокурора до Управління комунальної власності департаменту економічної політики Львівської міської ради задоволено в повному обсязі, а рішення першої інстанції скасовано. Право власності на нерухоме майно загальною площею 762,4 кв м та вартістю понад 700 тис. грн визнано за Міноборони України в особі державного підприємства «Монтажник-Львів».

Зазначимо, у 2015 році Львівська міська рада звернулась до господарського суду Львівської області з позовом про усунення перешкод в користуванні цим майном. Мотивуючи, що воно належить до комунальної власності.

З метою захисту інтересів держави та недопущення вибуття державного майна до комунальної власності прокуратура звернулась до суду і вкотре захистила майнові інтереси держави, що були порушені.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень