Що відомо про міністра з Рівного, який працюватиме у новому Кабміні

Оксана Маркарова була на посаді міністра фінансів з осені торік і на ній же залишається

Оксані Маркаровій - 42 роки. Вона народилася у Рівному, навчалася у школі №27, що на вулиці Дубенській.

За інформацією "Української правди", має освітні ступені магістра з екології після навчання в Києво-Могилянській академії

 

та магістра з міжнародних публічних фінансів і торгівлі після Індіанського університету в Блумінгтоні (штат Індіана, США). 

Після здобуття освіти була 

радником з економічної політики та менеджером із зовнішніх та корпоративних зв'язків в американському фонді прямих інвестицій "Western NIS Enterprise Fund".

Вона також проходила практику в Світовому банку в США, працюючи в групі банків та фінансових ринків регіону Європи та Центральної Азії.

Оксана Маркарова

12 років очолювала Інвестиційну групу "ІТТ", була президентом ПрАТ "Інвестиційна компанія ІТТ-Інвест".

У цю компанію об'єдналися підприємці для участі у програмі масової приватизації. А згодом компанія зайнялися інвестуванням. 

Маркарова разом із своїм чоловіком Данилом Волинцем два роки були власниками "Актив-Банку", який купили у братів Клюєвих. Але продали його групі інвесторів.

З березня 2015 року працює у Міністерстві фінансів під керівництвом Наталії Яреско на посаді заступника міністра-голови апарату. Її напрям роботи - 

реформування системи управління державними фінансами.

Через рік роботи зайняла посаду першого заступника міністра фінансів, потім - урядового уповноваженого з питань інвестицій.

Після звільнення з посади міністра фінансів Олександра Данилюка виконувала обов'язки керівника Міністерства. А з листопада торік вона - міністр фінансів. На цій же посаді залишається  у новому Кабміні. 

Про родину

Чоловік Оксани Маркарової Данило Волинець - відомий бізнесмен.

Як писала "Економічна правда", він певний час

разом із засновником компанії "Київстар" Ігорем Литовченком володів проектом будівництва багатофункціонального комплексу ITT Plaza у Києві. Був членом наглядової ради "Ощадбанку".

Згідно з декларацією про доходи за минулий рік Оксани Маркарової, Данило Волинець є кінцевим беніфеціаром "Акордбанку" і працює там за сумісництвом. 

У нашої землячки разом з чоловіком двоє дітей:

син Данило та донька Лідія.

У Данила Волинця ще є двоє дітей від першого шлюбу. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень