Міністерство енергетики перевірило роботу Рівнеобленерго. В який рейтинг потрапила наша область?

Область перевіряли на предмет дотримання черговості відключень електроенергії та надання послуг споживачам

Рівненщина потрапила до трійки областей, де зафіксовано найменше порушень щодо графіків відключення світла. Немає й нарікань на роботу колцентрів Рівнеобленерго – йдеться у звіті за результатами перевірки їхньої роботи Міністерством енергетики.

Найбільше таких порушень зафіксовано у Волинській, Київській, Полтавській, Миколаївській, Одеській областях та м.Києві.

 

Найменше порушень на цей час виявлено в Івано-Франківській, Кіровоградській та Рівненській областях, - повідомляє Міністерство енергетики України.

Нагадаємо, що через масові скарги в інших областях міністерство впровадило персональну відповідальність керівників обленерго за дотримання графіків відключень.

І хоча сьогодні Рівненщина не отримала збільшених лімітів споживання, працює енергосистема в області стабільно, каже очільник Рівненської ОВА Віталій Коваль. За його словами, споживачі в області відзначають дисципліноване дотримання графіків.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень