Мільйони боргів за газ теплопостачальники Рівненщини зможуть повернути «Нафтогазу»

Дербюджет допоможе

Підприємствам-боржникам Рівненщини дадуть змогу повернути гроші за газ. Минулого тижня Мінрегіонбуд вніс зміни до порядку розподілу субвенції з держбюджету місцевим бюджетам.

Субвенція має на меті компенсувати різницю в тарифах за газ місцевим теплопостачальникам, а також повернути їхні борги «Нафтогазу», розповідає заступник керівника департаменту ЖКГ Рівненської ОДА Валерій Гуз:

Справа в тому, що ціна питання – 18 мільйонів гривень по спеціальному фонду і 1,2 мільйони по загальному. Це кошти, які дають змогу погасити теплопостачальним підприємствам борги за використаний природній газ.

На Рівненщині найбільші регіональні  боржники – це Дубно- та Здолбунів-комуненергії, які винні "Нафтогазу" по майже 9 мільйонів гривень.

Кожна область має подати на розгляд Мінрегіонбуду звіти про проблеми з теплопостачанням. Для цього в Рівненській ОДА скликали комісію, де ухвалили рішення надіслати документи щодо боргів та інших проблем, які субвенція доможе вирішити.

Додамо, що вцілому Рівненщина винна «Нафтогазу» понад 120 мільйонів гривень. Найбільший борг має «Рівнетеплоенерго» - близько 90 мільйонів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень