Мільйонер запропонував жінці 100 000 доларів, але та відмовилась: що він просив її зробити і до чого тут COVID-19

Підприємець розпочав торги зі 100 доларів

Відомий американський підприємець, засновник Фонду раннього лікування COVID-19 (CETF) Стів Кірш, запропонував жінці в літаку 100 000 доларів за те, щоб вона зняла маску на борту. Про це він  написав у Twitter.

Людина, яка сиділа поруч зі мною в першому класі, відмовилася від 100 000 доларів за те, щоб зняти маску на весь політ. Без жартів.

- Це було після того, як я пояснив, що вони не працюють. Вона працює у фармацевтичній компанії, - поділився він.

Також Стів поділився, що розпочав торги зі 100 доларів. Маску жінка зняла лише, щоб поїсти:

- Вона зняла маску, щойно подали сніданок! Тому що всі знають, що не можна заразитися під час їжі! І я вказав, що коли вона знімала маску для їди та пиття, то могла заразитися одним вдихом", - додав Стів Кірш.

Зауважимо, Стів Кірш — ветеран кремнієвої долини, якому приписують одну з перших версій оптичної миші ще 1980 року. Пізніше він став співзасновником Frame Technology Corp, яка була куплена Adobe 1995-го, та створив пошукову систему Infoseek, яку було продано Дісней 1999 року.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень