Милованов порадив українцям підготувати тривожну валізу з їжею і водою (ВІДЕО)

Чи застосує Путін тактичну ядерну зброю?

Милованов -- ліворуч

У світлі певних наступальних успіхів ЗСУ, щодо яких в Україні зберігається «режим тиші», все більше російських клевретів закликають Кремль до рішучих дій та ударів по «центрам ухвалення рішень». При цьому, все частіше виникає тема «ТЯ» – тактичної ядерної зброї.

Буквально вчора ми писали, що на російському ТБ відкрито прозвучали заяви про необхідність завдати ударів по Хмельницькій та Рівненській АЕС. Пропогандисти РФ прагнуть таким чином «напоумити» США.

Тим часом Тимофій Милованов – радник керівника Офісу президента України та ексміністр розвитку економіки ще 06 вересня в ефірі національного телемарафону закликав українців підготувати тривожну сумку на випадок непередбачених обставин.

Його цитує УНІАН.

За словами Милованова, для підготовки таких валіз є дві причини – бідність та близькість до бойових дій.

«Усе залежить від того, де людина знаходиться. Є дві причини. Перша причина – це бідність. Друга – це близькість до передової, де можуть бути перебої з поставками.

 

Треба мати тривожну сумку із собою, де будуть документи та інші речі. Так ось, у тій сумці треба ще їжу і воду мати. Бажано, щоб у всіх це було. Будь ласка, не зволікайте», – заявив він.

Як відомо, активні бойові дії в Україні точаться на фронті завдовжки 1300 км. Проте останніми днями, завдяки контрнаступу в Харківський області лінія фронту зазнала суттєвих змін, що викликає абсолютну істеричну реакцію з боку РФ.

Нагадаємо, про тривожну валізу ми писали буквально днями тут: Що покласти у «тривожну валізу»: коротка пам’ятка-нагадування (+ФОТО)

Тим часом російський опозиціонер Альфред Кох вірить, що "ядерної війни не буде"

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень