Мікропозика онлайн за кілька хвилин

Чому це вигідно

Часто трапляється, що нам терміново потрібна певна сума, якої не вистачає, щоб купити омріяну річ, заплатити за дитячий садок або просто, як кажуть, «дотягнути до зарплати». Саме на підтримку українців у подібних ситуаціях і розроблена програма мікропозик, які можна легко й швидко оформити онлайн.

Програма позик, що користується популярністю в Україні

Щоб оформити незначний кредит, вам не потрібно збирати купу документів, підписів чи печаток. Невелика сума може бути оформлена на строк майже у пів року (а точніше – 168 днів), при цьому гроші ви отримаєте швидко. Отже, якщо вам потрібна онлайн мікропозика на карту, ви можете в будь-який момент оформити нецільову (саме так, адже ніхто не контролюватиме витрачання коштів) мікропозику в Кредитній компанії FinX.

Це дуже легко зробити. Адже, на відміну від банківських установ, з вас не вимагатимуть довідку про доходи і не перевірятимуть кредитну історію. Просто через короткий термін після схвалення вашої заявки перерахують на карту будь-якого банку України, яку ви зазначите, потрібну вам суму.

Чому вигідно оформити мікропозику онлайн

Давайте проаналізуємо тільки основні переваги, які ви отримаєте внаслідок оформлення мікропозики онлайн через мікрокредитну організацію:

  1. Швидкість процесу. Якщо ви добре знайомі з комп’ютером (телефоном) та роботою в інтернеті, вам знадобиться не більше ніж пів години, щоб пройти всі етапи оформлення позики, від пошуку МФО та реєстрації до погодження й підтвердження суми. Максимальний час, протягом якого гроші будуть зараховані на карту, становить лічені години.
  2. Мінімальний пакет документів, який потрібен для замовлення послуги мікропозики  - лише реєстраційний номер облікової картки платника податків (або, щоб було зрозумілим, ідентифікаційний код) та паспорт;
  3. Для оформлення займу нікуди не потрібно йти – послуга швидкого кредиту може бути замовлена в режимі онлайн.
  4. Додатковий сервіс – це існування програми лояльності, завдяки якій ви можете провести реструктуризацію боргу в разі неможливості вчасно його виплатити. МФО може схвалити вам нову позику саме для  того, щоб ви мали змогу погасити поточну заборгованість.
  5. При схваленні мікропозики вам потрібно буде пройти до найближчого відділення МФО для підписання угоди. Таке очне знайомство є дуже важливим і вигідним для позичальника, адже мінімізує ризики того, що вашими персональними даними скористаються шахраї.

Що потрібно для отримання мікропозики в FinX

Збираючись звернутися до мікрофінансової організації за мікрокредитом, позичальник має відповідати кільком обов’язковим вимогам:

  • набуття 18-річного віку, особам молодшого віку позика не надається;
  • наявність українського громадянства;
  • наявність дійсного паспорта громадянина України та РНОКПП;
  • наявність карти, виданої будь-яким українським банком.

Якщо ви відповідаєте всім вищезазначеним вимогам, вам залишається лише скористатися калькулятором, що розміщений на сайті обраної мікрофінансової установи. Вам залишиться лише зареєструватися на обраному сервісі, зазначивши всі дані, які вимагатиме форма, і відправити заявку. Далі спілкування триватиме вже телефоном, коли з вами зв’яжеться фахівець МФО, та особисто у відділенні кредитної установи.

Звернувшись до нашої компанії за мікропозикою, ви можете розраховувати на виплату суми до 7 тисяч гривень. Термін кредитування становить не більше 168 днів. Зауважимо, що співробітники FinX не проводять перевірок щодо кредитних історій клієнтів. І ще один вагомий плюс – погасити мікрозайм можна, зокрема, й достроково, при цьому пеня не нараховуватиметься.

*

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень