Мейхер, яка вийшла заміж за російського бізнесмена, вирішила зникнути з очей підписників

Співачка видалила всі свої старі фото

Співачка Надія Мейхер видалила чи приховала всі старі публікації зі своєї сторінки в Instagram, на яку зараз підписано 330 тис. фоловерів. 30 серпня після видалення постів артистка розмістила нову публікацію – відео, у якому її знято під час прогулянки в сукні й ботильйонах.

Зараз її сторінка має такий вигляд. Співачка не прокоментувала, чому вирішила прибрати старі пости.

Нагадаємо, Мейхер одружена з російським бізнесменом Михайлом Уржумцевим. Вони побралися 2014 року. У пари є дві доньки. Від попередніх стосунків в артистки є дорослий син.

Уржумцев є гендиректором російської компанії Melon Fashion Group, офіс якої розташований у Санкт-Петербурзі. Улітку 2022 року він, коментуючи напад рф на Україну, заявив, що до осені його магазини у РФ, які торгують одягом, буде заповнено товаром і «все буде нормально».

У перші дні повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ в Україну артистка засудила війну, а потім почала уникати цієї теми у своїх публікаціях.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень