«Базар-вокзал» влаштували ледь не в центрі Рівного (ФОТО)

На вулиці Небесної Сотні влаштували продаж контейнерів

Напередодні ми повідомляли, що посеред вулиці Небесної Сотні влаштували розпродаж металевих контейнерів.

Як з’ясувалося, контейнери на цій ділянці перебувають уже кілька місяців. Втім, увагу громадськості вони привернули, коли на них з’явилося оголошення про продаж контейнерів.

Відомо, що сюди їх перевезли власники ринку «Моріон». Нагадаємо, минулого року змінився власник ринку «Моріон», який не дійшов згоди щодо орендної плати з деякими підприємцями, які орендували на ринку місця.

Справа тривалий час розглядалася у суді. Підприємці відмовлялися платити збільшену орендну плату, й не хотіли оплачувати спожиту на ринку електроенергію.

Згодом на ринку «Моріон» почали оновлення торгових точок – тож кіоски тих підприємців, які не схотіли продовжувати співпрацю на нових умовах – просто вивезли й кинули на вулиці.

Міська влада знає про цю ситуацію й обіцяє найближчим підготувати коментар для Радіо Трек. Зокрема, коли ці контейнери приберуть з вулиці, що має ім’я Небесної Сотні.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень