Мешканцям Вараша не треба їхати до Рівного за брендовими речами (ФОТО)

Чи до Луцька

У Вараші відкрився перший торгово-розважальний центр Orange Plaza.

До цього місцеві мешканці їздили на пошуки розваг чи брендових магазинів у Рівне чи Луцьк.

Фірма «ВДК Компані» побудувала у місті енергетиків чотириповерховий ТРЦ у самому центрі, на майдані Незалежності. Загалом із будь-якої кінцевої точки Варашу до майдану Незалежності можна дістатися пішки за 15 -20 хвилин.

Загальна площа торгово-розважального центру Orange Plaza – 9000 квадратних метрів.

Що є:

Покупки

На першому поверсі розташований супермаркет «Колібріс», багато магазинчиків, фірмових бутиків. Там можна придбати одяг, взуття, галантерею, косметику та ювелірними вироби, побутову техніку.

Розваги

У підвальному приміщенні - нічний клуб і боулінг. На третьому поверсі - кінотеатр, а ще - дитяча зона з батутами, лабіринтами, ігровими кімнатами. За дітьми можуть приглянути аніматори, зайнявши малечу малюванням, конструюванням, іграми.

Фуд-зона

Родзинкою Orange Plaza його власники вважають ресторан з відкритою літньою терасою. Окрім того, в ТРЦ розташована кондитерська.

За словами директора фірми-забудовника «ВДК Компані» Андрія Павлюка, в ТРЦ можна придбати або ж орендувати торгові місця площею від 4 до 1000 квадрометрів.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень