Мешканцям Рівненщини приходитимуть СМС про зниклих дітей

З описом

Мешканців Рівненщини тепер активніше залучатимуть до пошуку зниклих дітей. На мобільні телефони рівнян у радіусі зникнення дитини надходитимуть повідомлення від поліції з прикметами та посиланням на фото зниклого.

Компанія Київстар разом із Нацполіцією започаткували в Україні таку ініціативу ще торік, тепер до роботи системи долучилася і Рівненщина, розповідає піар-менеджер «Київстар» у західному регіоні Оксана Гнатик:

 «Київстар» отримує запит на СМС-розсилку. Після того в цьому запиті є необхідна інформація: ПІБ дитини, де та коли бачили востаннє, стать, вік, особливі прикмети, в чому була вдягнута дитина та контактна інформація. В межах 30 хвилин ми надсилаємо абонентам СМС-розсилку.

Після того, як абонент побачить дитину, він має зателефонувати в 102. В поліції сподіваються, що до ініціативи долучаться й інші мобільні оператори. Зазначимо, що Рівненщина - 14ій регіон, в якому впроваджують цей проект.

Всього за 12 місяців існування проекту в Україні «Київстар» зробив 76 таких розсилок. Усі діти знайшлися.

Додамо, що на Рівненщині щодня зникає в середньому одна дитина. Нині всіх дітей, щодо зникнення яких подавалися заяви, поліцейські знайшли.

За словами правоохоронців, СМС значно прискорять процес розшуку. Він розсилки можна й відмовитися. Утім, зробили це одна десята відсотка абонентів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень