Мешканців Рівненщини продовжують ошукувати шахраї

Схеми ті ж самі

За добу, що минула шахраї ошукали 11 мешканців Рівненщини на понад 50 тисяч гривень. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Рівненщини:

Напередодні до поліції звернулась 57-річна рівнянка, що на її мобільний зателефонував невідомий та представився працівником банку. Довідавшись реквізити банківської картки, у подальшому з рахунку зникли кошти у сумі 1200 гривень.

Також учора до поліції повідомив 22-річний рівнянин, що він, будучи упевненим у виграші автомобіля, перерахував 4100 гривень нібито за оформлення документів.

Крім того, п’ятеро мешканців області потрапило на гачок невідомого, який під приводом виготовлення документів для виїзду за кордон, заволодів коштами громадян на загальну суму понад 32 тисячі гривень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: шахраї
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень