Гуртожиток, через який пікетують Рівнераду, може затопити

Його мешканці знову звернулися з проханням віддати їм будинок в приватну власність

Також поскаржилися мешканці будівлі, на Небесної сотні 6а, що поблизу ринку Дикого, на можливе затоплення. За твердженням людей це може статися через будівництво доріжки біля будинку, яке здійснив розважальний центр, що стоїть поруч.

 Як розповідають жителі, доріжка досягала рівня 25 см над рівнем вікна першого поверху, що й спричинило потоп.

Втім, міський голова знову нагадава, що він не може підписати рішення про передачу в приватну власність площ споруди, бо ще немає рішення про те, що будинок не є аварійним.

Нині триває експертиза, яку замовили самі мешканці гуртожитку, і, як відзначає їх представник, експертиза на завершаньній стадії, і, за попереднями даними, схиляється до рішення на користь мешканців.

Нагадаємо, експертиза, яку замовила міська влада засвідчила аварійність гуртожитку.

Депутати рішення про дозвіл на приватизацію підтримали, втім, внесли поправку про те, що воно вступить в силу лише після того, як буде офіційний документ про те, що гуртожиток не є аварійним.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень