Мешканці Рівненщини хочуть додому, а не на обсервацію

Хоча є місця

У Рівненській області на обов’язкову обсервацію погодилися лише три людини. Двоє пребувають у Рівному в хостелі. Це чоловіки, яких після повернення з-за кордону не пустили додому дружини. Ще одна людина на обсервації - в готелі у Здолбунові. Всі ці громадяни приїхали з Польщі.

Зауважмо, що обсервація - це 14 днів в ізоляції у визначеному для такої мети державою закладі.

Зазначимо, що майже ніхто з мешканців області не хоче йти на ізоляцію до спецзакладів. За останні десять днів з-за кордону на Рівненщину прибули тисяча людей – усі підписали угоду на самоізоляцію вдома, говорить заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко:  

З 13 квітня по цей час державний кордон перетнули 996 осіб з Рівненщини, які підписали таку згоду на самоізоляцію безпосередньо в пункті перетину державного кордону.

Нагадаємо, що для обсервації на Рівненщині визначили 16 закладів, які нині порожні. Ігор Тимошенко додав, що держава може покрити людині витрати на обсервацію, але не більше 600 гривень.

Крім того, в уряді винайшли новий спосіб контролювати пересування людей за допомогою спеціального додатка в смартфоні.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень