Мешканці Басового Кута очікують на будівництво нової дороги (ФОТО)

Яка в перспективі з’єднає вулиці Їжакевича та Боженова

На Басовому Куті з’явились тротуари та дорога, що веде до школи № 14. Нещодавно на проїжджій частині нанесли розмітку. На головну дорогу вказують дорожні знаки.

Втім, пильних мешканців Басового Кута зацікавило інше –

чи прокладуть дорогу до Боженова через поле, що межує зі школою.

На фото видно, як будівельники зробили «врізку». Втім, проєктом капітального будівницва дороги на вулиці Їжакевича не передбачене нове будівництво, повідомив заступник начальника міського управління житлово-комунального господарства Дмитро Трофимчук:

- Роботи на вулиці Їжакевича ще тривають, офіційно дорогу ще не здавали в експлуатацію. Там у ході будівництва з’явились додаткові види робіт, зараз проєкт коригують. 99 % робіт вже завершені. Щодо грошей, то, очевидно, вартість зросте.

Щодо нової дороги до вулиці Боженова, то ми її не будуватимемо. Ми зробили такий собі вихід у поле, але нинішнім проєктом не передбачене нове будівництво. У перспективі, зокрема згідно з генпланом міста, там, через поле до Боженова, буде дорога, але коли саме – не можу сказати.

Нагадаємо, згідно з проєктом капітального ремонту вулиці Їжакевича проїжджу частину розширили до 6 м. А тротуари зробили півтораметровими.

Роботи виконує «Рівнетрансбуд».

З міського бюджету на це передбачили близько 2 млн гривень.

Фото — Радіо Трек

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень