Мешканець Рівненщини збив оленів і заплатить за це 340 гривень

На нього наклали штраф

 

В Острозькому райсуді розглянули справу щодо чоловіка, який наїхав на оленів.

ДТП сталася ще у липні, в селі Звірів у Ківерцівському районі на Волині о пів на 23 годину, йдеться у матеріалах справи в реєстрі судових рішень, про які повідомляє "Район. Рівне".

Керуючи автомобілем марки Toyota RAV4 водій не був уважним, внаслідок чого наїхав на оленів.

Машина зазнала механічних ушкоджень. На судове засідання чоловік не з`явився, але в поданій до суду заяві визнав свою провину у вчиненні адміністративного правопорушення та просив розгляд справи здійснювати у його відсутності.

Відповідно до письмових пояснень патрульним при складанні протоколу водій розповів, що їхав з допустимою швидкістю і на дорогу раптово вискочили олені, після чого він зупинився та викликав працівників поліції.

У результаті суд визнав водія таким, що вчинив правопорушення, та наклав на нього штраф в розмірі 340 гривень. Також чоловік заплатить судовий збір, що складає 420 гривень.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень