Мешканці Рівненщини почали докуповувати страховий стаж: Відомо, скільки потрібно платити

Пояснення податкової служби

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Мешканці Рівненщини, яким для виходу на пенсію не вистачає страхового стажу, можуть його докупити. Такою можливістю вже скористалися майже 700 жителів краю.

У податковій службі області Радіо Трек повідомили, що люди можуть докупити стаж як за минулі роки, так і на майбутнє.

Варто зауважити, що стаж можна докупити лише за період з 1 січня 2004 року до 31 грудня 2010 року, коли громадянин не був соціально застрахований. У такому випадку за рік додаткового стажу доведеться заплатити 35 376 грн одним платежем.

Жодних лімітів у покупці стажу немає. Важливо тільки врахувати періоди, за які його можна придбати.

Покупка стажу на майбутнє обійдеться в понад 17 тисяч за рік. При цьому не обов’язково сплачувати всю суму відразу, її можна «розбити», наприклад, на щомісячні платежі. У такому разі сплачувати потрібно буде по 1474 грн на місяць.

Зазначимо, що страховий стаж на майбутнє не обов’язково купувати на рік, чи декілька років. Є можливість придбання стажу на місяць, кілька місяців, пів року, залежно від потреб та можливостей громадянина.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень