Мешканці Рівненщини купили понад 15 тисяч свіжопригнаних автомобілів: ТОП 5

Що найбільше беруть?

Рівненщина потрапила у п’ятірку областей, де цьогоріч зареєстрували найбільшу кількість пригнаних автівок.

Мешканці краю купили понад 15 тисяч машин.

Загалом, за даними сервісу Опендатабот, від початку року в Україну ввезли понад 273 тисячі автівок, найбільше з них у Києві, Львові та на Одещині.

До прикладу, торік зареєстрували 377 тисячі транспортних засобів. Це майже в половину менше, ніж було 2021 році. Тоді в країну ввезли 735 956 автомобілів. У 2023 році на Рівненщині зареєстрували майже 20 тисяч пригнаних автівок.

 

Щодо марок автомобілів, то найчастіше люди віддавали перевагу Volkswagen,  Renault та AUDI. А, зокрема, на Рівненщині автомобілісти найчастіше купували Skoda Octavia.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень