Мережа вибухнула через трек «Дика дичка» за неповагу до захисниць України. Ханумак зробив заяву (ВІДЕО)

Українці збунтувалися через вірусний трек «Дика дичка» про жінок-військових

Українсько-американський гурт Hanumike 22 березня випустив нову роботу, в якій взяли участь зірка серіалу «Папік» Даша Петрожицька та співак Позитив. Трек артисти присвятили безстрашним жінкам-військовим, проте, за словами українців, це вийшло у них максимально невдало і цинічно.

Пісня під назвою «Дика дичка» з'явилася на YouTube-каналі бенду Hanumike. Як зазначили музиканти, їхня композиція оповідає про пристрасне кохання в сучасних українських реаліях.

— Кохання справжнього патріота до гарячої, примхливої та нестримної козачки, що захищає рідну країну, відкинувши всі сантименти, чим ще більше манить до себе, – описують трек знаменитості.

 

Однак користувачі мережі побачили в роботі хайп на війні, неповагу до прекрасної статі, представниці якої несуть службу нарівні з чоловіками, та сексуальний підтекст.

Крім того, користувачі розкритикували використання в кліпі військової техніки, адже вона нам дістається не так легко. Також українці побачили у назві пісні «Дичка» простонародне визначення дикорослих конопель. Усі свої думки про реліз гурту люди залишили у коментарях у YouTube та соціальних мережах.

Актор та режисер Руслан Ханумак, який є автором тієї самої скандальної пісні, після жорсткої критики оголосив про рішення залишити музику. На сторінці в Instagram Ханумак розмістив відео, у якому заявив, що йому не місце в музиці:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень