«Мерчук сам інсценував ДТП», - «Авто Євро Сила»

Ми дізналися, що про це думає головний патрульний області

Сьогодні активісти «Авто Євро Сила - Рівне» перекрили рух міжнародною трасою Київ-Чоп одразу у двох місцях: поблизу Рівного та на Сарненщині.

Під час акції між правоохоронцями та активістами сталася сутичка.

Ось що про це розповів голова рівненського осередку ГО «Авто Євро Сила» Руслан Левчик:

Пан Мерчук інсценував дві ДТП з потерпілими – потерпілим він був сам особисто. Впав перед машиною на асфальт, пошкодив ногу і потім за неї тримався. Працівники поліції «налетіли» на водія - його забрали, а він сам (Мерчук – ред.) після цього піднявся і, як ні в чому не бувало, далі керував своїми підлеглими.

На фото - голова "Авто Євро Сила - Рівне" Руслан Левчик

Начальник обласного управління патрульної поліції Сергій Мерчук, своєю чергою, зазначив, що водій авто не реагував на численні вимоги зупинитися і наїхав на нього:

Відбувалося масове порушення громадського порядку, а саме вчинявся кримінальний злочин – перекриття траси міжнародного значення. 

 

Один із водіїв не виконав законну вимогу - двічі я жестом руки показав «Зупинитись! Прийняти вліво!». Він продовжував далі рух, а я продовжував рух на нього, показуючи, щоб він зупинився. Він не зупинявся і в результаті наїхав на мене. Я отримав забій правої ноги.

На фото - Начальник Управління патрульної поліції у Рівненській області Сергій Мерчук

Кермувальника, який здійснив наїзд на поліцейського, передали слідчо-оперативній групі.

До слова, голова рівненського осередку ГО «АЄС» Руслан Левчик зазначив, що рух трасою блокують близько 200-300 активістів. У поліції ж говорять про понад два десятки мітингувальників.

Між іншим, за фактом перекриття руху міжнародною трасою правоохоронці розпочали досудове розслідування.

Наші новини у Тelegram 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень