Mercedes-Benz випустили одразу три парфуми

Вони відображають стихію Землі, Моря та Повітря

Аромати для бренду Mercedes-Benz зробила французька парфумер Анна Фліпо.

Трилогія ароматів Mercedes-Benz символізує ідею трьох основних елементів – Land, Sea та Air, тобто Земля, Море і Повітря. Парфуми автогігант випускає вже не вперше.

Фішка ароматів у тому, що їх можна використовувати кожен окремо, а можна і поєднувати між собою, вони дуже гармонійно звучать. При поєднанні, коли нашаровуються два аромати і навіть третій, у комбінації ви отримуєте четверту форму.

А якщо скласти усі три флакони парфумів Land, Sea та Air такої конфігурації пляшечок докупи, то утвориться емблема у формі зірки Mercedes. 

Аромат Mercedes-Benz Land  поєднує в собі теплі дерев'яні відтінки листя пачулі з легкими пряними відтінками шкарлупи какао і бобових. Його завершують свіжість розмарину, камфори, бархатисто-тонкі пахощі герані та ароматної ялинової смоли.

Mercedes-Benz Sea має свіжу силу хвиль у прибої з інтенсивним відтінком листків фіалки, підживленим фруктовим настоєм мандарину. Підсилюють морський характер цього аромату пахощі водоростей.

Mercedes-Benz Air створює масло полину, що має надзвичайний ефект релаксу. Він супроводжується дуже ароматними базовими пахощами ангеліки і ніжним квітковим відтінком померанця. Аромат доповнюється свіжістю цитрусових і пряністю листків куркуми.

Джерело: 24 канал

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень