Мера Кривого Рогу знайшли мертвим у крові: «Он был весёлый, рассказывал о своих планах» (ОНОВЛЕНО)

Біля тіла - зброя

Мера Кривого Рогу Костянтина Павлова знайшли мертвим. 

Його тіло сьогодні виявили в селі Вільне, що під Кривим Рогом, на веранді будинку. Поруч з тілом лежала рушниця, про це повідомляє «Perepichka News».

Інформацію про загибель Павлова підтвердив голова Дніпропетровської області Валентин Резніченко. Він зазначив, що поки не зрозуміло, вбивство це чи самогубство. Справу вже розслідує поліція.

Нині інформацію про Костянтина Павлова публікує політик і співпартієць загиблого Вадим Рабінович.

За його словами, після смерті міського голови його обов'язки виконуватиме член партії «Слуга Народу» Олександр Котляр. Сам Рабінович не вірить у самогубство: 

Если нам сейчас начнут рассказывать, что весёлый жизнерадостный, верующий человек Константин Павлов покончил с собой – в этот бред мы верить не будем!
 
Я разговаривал с ним два дня назад. Наши однопартийцы разговаривали с ним вчера – он был весёлый рассказывал о своих планах

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень