«Мені 50 років»: жінка розкрила 2 секрети, щоб виглядати на 30 років молодше

50-річна жінка виглядає на десятки років молодше свого фактичного віку

Шотландка, яка виглядає на двадцять-тридцять років молодшою, здивувала людей, зізнавшись, що їй насправді 50 років, і пояснила деякі свої прості прийоми, як виглядати молодше.

50-річна жінка, яка виглядає на десятки років молодше свого фактичного віку, пояснила, як вона перетворюється з «тьмяної рудою в приголомшливу» за допомогою декількох простих правил краси, пише express.

Поллі з Глазго любить публікувати в TikTok поради щодо догляду за собою.

Нещодавно вона зняла відео, в якому говориться, що багато людей шоковані, коли дізнаються про її реальний вік, і дає кілька порад багатьом жінкам, які бажають виглядати молодше.

— Тобі 50, але ніхто тобі ніколи не вірить, тому ти просто погоджуєшся і поводишся так, ніби тобі 30, - каже Поллі у відео.

Однак Поллі продовжила і пояснила, що «хороші парфуми і червона помада» завжди допоможуть будь-якій жінці виглядати на всі сто.

У деяких інших відео Поллі також розповіла про свої улюблені косметичні засоби та сказала, що «хороший догляд за шкірою та легкий макіяж можуть мати вирішальне значення».

Вона показала, як вона перетворилася з «рудої непоказності» в чудову, і додала: «якщо я можу зробити це в 50 років, то і ти зможеш».

Дивіться відео про те, як шотландка доглядає за собою в 50 років:

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень