Мега-фестиваль від Art Jazz: до Рівного приїдуть зірки світового рівня

У серпні

Наприкінці серпня у Рівному прогримить щорічний міжнародний джазовий фестиваль «Art Jazz».

Так, 24 і 25 серпня організатори облаштують альтернативні майданчики на яких виступатимуть кращі джазові виконавці.

Зокрема, у неділю, 25 серпня, на Лебединці презентують інтерактивну музичну програму до Дня міста і покажуть справжнє джазове кіно, розповідає арт-директор фестивалю Олена Шульга:

На День Незалежності і День міста ми завжди формуємо альтернативні майданчики, де можна послухати хороший джаз, подивитися фільми пов’язані з цією тематикою і порелаксувати на траві. Ми завжди заохочуємо, аби ці простори перетворювалися в європейські, тому беріть пледи і приходьте до нас на джазове кіно! Що за фільм покажемо – поки що таємниця, але всі деталі можна знайти на нашій сторінці у Facebook.

Крім того, у нас є передфестивальні вечірки, гала-концерт, джем-сейшени (музичне дійство, коли музиканти збираються і грають без особливих приготувань і певного погодження – ред.), освітні лекції та майстер-класи, а також безкоштовні концерти під відритим небом, зазначила Олена Шульга.

А вже у наступний вікенд на рівнян і гостей міста чекають гала-концерти Art Jazz. Вони відбудуться у Рівненському обласному муздрамтеатрі 30 і 31 серпня (поч. о 19:00).

Організатори анонсують хедлайнерів світового рівня. Це Грегорі Бойд із Карибських островів та Рей Браун молодший (син Елли Фітцджеральд), який виступатиме разом з українськими музикантами. Квитки можна придбати у касі театру.

А ще 17 серпня рівнян запрошують на вініл-вечірку присвячену 60-річчю релізу канонічної платівки «The King Of Blue» Майлза Девіса.

А 27 серпня до Рівного навідається засновник театру «ДахаБраха» Влад Троїцький.

Зазначимо, що цьогоріч джазовий фестиваль у Рівному відбудеться вже вдванадцяте.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень