Медзаклад ледь не позбувся 300% доплати через звичайну помилку

На Рівненщині

Дубенський пологовий будинок не потрапив до списку медзакладів, що борються з COVID-19, через технічну помилку. Нагадаємо, що Кабінет міністрів розширює таких установ ще на понад сотню – зі 339 до 449.

Це дозволить закладу укласти потрібний договір із Нацслужбою здоров’я та заплатити персоналу 300% доплати за березень.

Однак до списку не потрапив Дубенський пологовий будинок, каже начальник управління охорони здоров’я Рівненщини Олег Вівсянник:

У проєкті постанови заклад першої хвилі - Дубенський пологовий будинок - був надрукований двічі, тому до цього списку не увійшов. Сподіваємося, що ця помилка буде виправлена. Працівників Дубенського пологового будинку ми про це проінформували під час зустрічі, ініційованої першим заступником голови Рівненської ОДА Сергієм Подоліним.

Керівництво області вжило усіх заходів, аби медзаклад включили до списку, каже Олег Вівсянник, і сподівається, що в опублікованій постанові Дубенський пологовий будинок таки буде.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень