Медики назвали найкорисніші сухофрукти

Сухофрукти містять велику кількість макро та мікроелементів

Медики назвали найкорисніші сухофрукти та пояснили у коли вони приносять виключно користь для організму, а коли можуть зашкодити. Про це повідомляє НАРОДНА ПРАВДА.

Фахівці відзначають, що сухофрукти містять велику кількість макро та мікроелементів, які відіграють важливу роль у правильному функціонуванні організму.

Незважаючи на їх величезну користь, вживати сухофрукти необхідно виключно у помірних кількостях, адже вони містять величезну кількість сахарози.

У випадку недотримання даного правила, можливе набирання зайвої ваги.

Найкориснішими серед усіх є ізюм та чорнослив. Вони містять багато антиоксидантів, антоціани, поліфенолів, які дуже корисні для серцево-судинної системи, гальмують процеси старіння та позитивно впливають на зір.

У той же час, фахівці відзначають, що корисною є курага, інжир.

При цьому курага має діуретичний ефект (сприяють виведенню з організму надлишку електролітів і води, нормалізації внутрішнього середовища. Вони усувають набряки, зменшують вміст рідини в порожнинах тіла).

Перед вживанням їх  необхідно мити та заливати теплою водою, а от робити компот із них не варто. Крім того, під час вибору продукту, не слід купувати ті, які мають насичений колір та блиск, існує висока вірогідність того, що вони оброблені певними хімічними речовинами.

Нагадаємо, зловживання таким продуктом як сухофрукти, особливо в якості десерту, буде істотно заважати схудненню.

Зокрема, фахівці радять на період дієти повністю виключити з раціону курагу, чорнослив і фініки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень