Медобладнання екстракласу з’явилося у міській лікарні Рівного (ФОТО)

Тепер високоспеціалізовану допомогу зможуть отримати ще більше пацієнтів

Днями в обласному відділенні нейрохірургії КНП «Центральна міська лікарня» Рівненської міськради встановили операційний мікроскоп.

Повідомлення про це з’явилося на офіційній фейсбук-сторінці медзакладу у  п’ятницю, 9 жовтня.

Як наголошують у лікарні, для відділення, у якому щороку проводить близько 800 оперативних втручань різного ступеня складності, а значний відсоток пацієнтів потребує високотехнологічного нейрохірургічного втручання, питання щодо придбання нейрохірургічної оптики такого класу було надзвичайно актуальним.

Як  зазначив завідувач відділення, заслужений лікар України  Микола Тимощук, чималу роль у порятунку пацієнта відіграють не лише професійні навички лікаря, а й спеціальна техніка, з якою йому доводиться працювати:

Нейрохірургія - це тонка робота. Лікарі роблять усе можливе, щоб врятувати життя пацієнту. Величезну роль мають вміння та професійність медика, але у сучасному світі значну роль відіграє і наявність хорошої апаратури.  Технічний прогрес не стоїть на місці, сучасні методи діагностики та хірургічних втручань дають надзвичайні можливості для лікування хворих. Тому, ми щиро радіємо, що на озброєнні нашого відділення тепер є операційний мікроскоп, з ним наші можливості значно розширяться.

Лікарі відділення відзначають, що подібне обладнання допоможе їхній роботі вийти на абсолютно новий рівень і значно розширити спектр хірургічних втручань при судинних патологіях головного мозку, нейроонкології, спінальній хірургії.

Більше того, маючи такі можливості, вони зможуть  допомогти більшій кількості пацієнтів отримати високоспеціалізовану допомогу.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень