Меценатські пенсії в Україні: Чи може ФОП стати благодійником?

У Пенсійному фонді дали відповідь

Фото - depositphotos
Фото - depositphotos

До Пенсійного фонду звернувся українець з питанням: «Чи можна здійснити благодійну пенсійну пожертву від імені фізичної особи – підприємця?».

У фонді розповіли, що фізична особа-підприємець може стати меценатом, адже до фінансування пенсійних виплат на благодійній основі може долучитися будь-яка юридична або фізична особа, або громадянин, який проживає в Україні чи за кордоном.

Варто зазначити, що для здійснення благодійної пожертви не потрібно подавати жодних документів та відвідувати державні установи. Щоб зробити пожертву, потрібно лише скористатись послугами вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України (без авторизації та внесення особистих даних того, хто здійснює платіж).

 
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень