McDonald's назавжди йде з росії. Це вже остаточно

Після 30 років роботи на російському ринку

McDonald’s ухвалив рішення про повний вихід з росії і продасть свій бізнес в державі-агресорі після того, як у березні тимчасово зупинив роботу ресторанів.

Про це повідомила пресслужба компанії.

Гуманітарна криза, спричинена війною в Україні, та непередбачуване робоче середовище, що прискорюється, привели McDonald's до висновку, що продовження володіння бізнесом у росії більше не є життєздатним і не відповідає цінностям McDonald's, – йдеться у заяві.

Зазначається, що компанія продасть всі свої ресторани в росії місцевому покупцеві. Але ці ресторани вже не матимуть бренду McDonald's – ні назви, ні логотипу, ні меню. Компанія водночас зберігатиме свої торгові марки в росії. 

До закриття угоди McDonald's продовжить платити зарплату працівникам і забезпечить їхнє працевлаштування за нового власника мережі.

Компанія працювала на російському ринку понад 30 років. І працевлаштовує 62 тисячі росіян. 

Ресторани McDonald's в Україні залишаються тимчасово зачиненими, компанія продовжує виплачувати повну зарплатню своїм співробітникам в країні.

У результаті свого виходу з росії компанія зафіксує витрати у близько 1,2-1,4 млрд доларів для списання своїх чистих інвестицій на ринку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень