Майже 20% населення Рівненщини не забезпечені захисними спорудами

Проте, з такими показниками наша область посідає восьме місце у загальноукраїнському рейтину

Нагадаємо, перевірка стану захисних споруд та укриттів розпочалася торік у жовтні. Наразі проінвентаризовано 85% об’єктів, а загальна оцінка їх стану – обмежено готові, говорить начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ОДА Віктор Семенюк:

 

 

- Станом на 1 січня 2016 року фонд захисних споруд цивільного захисту нараховує 1671 об’єкт, в тому числі 127 сховищ та 1544 протирадіаційних укриття загальною місткістю 423 тисячі 800 чоловік. За формами власності захисні споруди розподілені на: державна власність - 333 (20%), 966 – комунальна і 372 – приватна. Забезпеченість населення області захисними спорудами на рівні 78,8%

 

Між тим, до переліку потенційно небезпечних об’єктів на території області включено понад 470 об’єктів, з них понад 160 - підвищеної небезпеки. Тим часом, система оповіщення населення перебуває у справному стані. Варто зауважити, що впродовж минулого року лише Березнівському району виділено 35 тисяч гривень на встановлення автоматизованого робочого місця для оповіщення посадових осіб району та на заміну внутрішньої і зовнішньої акустичної системи оповіщення району.  

Загалом, протягом 2015 року на реалізацію обласних програм в сфері цивільного захисту залучено понад 2 мільйона з обласного бюджету. Разом з тим, найгірший стан цивільного захисту в Зарічненському, Рокитнівському і Дубровицькму районах.

Додамо також, що наразі на території Рівненщини зареєстровано майже дві тисячі родин-переселенців - це понад три тисячі осіб, які переїхали із сходу на Рівненщину. Між тим, більше 1900 осіб вже покинули нашу область.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень