Майкл Фелпс програв «золото» …своєму фанатові

Легендарний плавець заявив про завершення кар’єри

Легендарний  Майкл Фелпс поступився першим місцем на 100-метрівці батерфляєм Джозефу Скулінгу з Сінгапура і не зміг здобути 23 «золото» у своїй кар'єрі. А от 21-річний сінгапурець приніс своїй країні перше в історії «золото». Цікаво, що Скулінг вирішив стати плавцем після того, як надихнувся зустріччю з Фелпсом у 2008 році. В мережу потрапило фото ще зовсім юного Скулінга та його кумира Фелпса.

Після запливу Скулінг запропонував Фелпсу зустрітися через 4 роки на Олімпіаді, однак Майкл відмовився, сказавши, що з нього досить і він досяг всього, про що мріяв. Щоправда, у 2012 році після Олімпіади в Лондоні плавець уже анонсував завершення спортивної кар'єри. Тепер же Фелпс планує проводити більше часу з коханою (до речі, володаркою титулу «Міс Каліфорнія-2010) та маленьким сином Бумером.

До речі, рідні Фелпса палко підтримують його у Ріо, незважаючи на зовсім юний вік Бумера - хлопчику всього 3 місяці.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень