Майкл Джексон живий?!

Ходять чутки, що він інсценував свою смерть

Майкл Джексон помер 10 років тому - 25 червня 2009 року, але деякі фани досі не вірять у смерть свого кумира, пише Styler.

Майкл Джексон міг інсценувати свою смерть. Такі думки висловлюють численні фанати співака, а їхні припущеннях час від часу «підігрівають» люди з найближчого оточення Джексона.

У десяту річницю смерті артиста шанувальники згадують, що раніше стиліст Стів Едгард опублікував в мережі дивне фото й анонсував «хороші новини в кінці року». На знімку були чиїсь ноги в білих шкарпетках (у стилі Майкла Джексона). Едгард супроводив цей кадр підписом про те, що може розповісти деякі деталі про кумира мільйонів, про які не знають навіть родичі Майкла. Втім, історія продовження так і не отримала.

Крім того, деякі знаменитості впевнені, що Джексон просто вирішив сховатися і тепер живе десь далеко від настирливих папараці. Такі думки озвучували продюсер Тедді Райлі та репер Ейкон.

 

 

Фантазію багатьох розбурхує і той факт, що Джексона ховали в золотій труні, закритій у бетонній капсулі. А після того, як лікарі не впізнали артиста, і судмедексперт сумнівався перед видачею свідоцтва про смерть, з’явилися теорії про інсценування смерті.

Нагадаємо, Майкл Джексон помер 25 червня 2009 року в результаті передозування лікарських препаратів - його лікар Конрад Мюррей ввів співакові надмірну дозу снодійного.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень