«Мамусь, не переживай, я прорвусь»: у Рівному попрощаються з Героєм

Захисник поліг на Донеччині

Завтра Рівне проведе в останню дорогу Героя Романа Якимчука.

Роман народився 4 серпня 1983 року у Рівному. Навчався у 27 та 26 школах, а за тим здобув фах столяра та муляра. Не служив в армії, але щойно отримав повістку — пішов до центру комплектування, пройшов медогляд і вирушив на навчання.

- Я дуже переживала за нього. А він тільки й казав, що все скоро вирішиться. І вирішилось — його призвали. Рома був дуже оптимістично налаштований. У нього завжди все було добре, всі люди навколо — хороші.

 

За чотири місяці, поки проходив навчання, жодного разу не поскаржився, лише заспокоював мене. Казав: “Мамусь, не переживай, я прорвусь", - продовжує Ніна.


Роман служив у протиповітряній обороні, був дуже натхненний, задоволений службою, добре відгукувався про побратимів. Гарний настрій та позитив не полишав його навіть на передовій.

На жаль, 7 грудня 2023 року 40-річний солдат Роман Якимчук загинув внаслідок штурмових дій противника в районі Авдіївки на Донеччині.

Прощання із Героєм відбудеться завтра, 21 грудня, о 10:00 на майдані Незалежності у Рівному. Поховають його на кладовищі “Тинне”.

Вічна пам'ять Захиснику!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень