Майдан знову буде в сльозах: у Рівному попрощаються із загиблими Героями

Вічна пам'ять Захисникам!

Рівне попрощається з вдома військовослужбовцями - Олександром Савіним та Євгеном Христичем, які загинули, захищаючи незалежність і свободу України.

Олександр Савін у вересні 2021 року підписав контракт зі Збройними силами України.

На жаль, 21 вересня, 24-річний солдат Олександр Савін загинув виконуючи бойове завдання у Курській області російської федерації.

 

Захищає Україну і батько Олександра, а мама чекала єдиного сина та чоловіка.

Євген Христич брав участь у проведенні антитерористичної операції на сході країни, нагороджений медалями та відзнаками Президента України. До лав ЗСУ Євген Христич приєднався з перших днів повномасштабної війни.

На жаль, 4 лютого 44-річний військовослужбовець загинув на Авдіївському напрямку.

 

У Євгена залишилося два сини, батьки, сестра та дружина.

Церемонія прощання з Героями відбудеться завтра о 9.30 на майдані Незалежності. Заупокійна служба за Олександром Савіним відбудеться у Свято-Воскресенському соборі, а за Євгеном Христичем - у Свято-Покровському соборі. Поховають захисників на Алеї Героїв кладовища «Нове».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Палаєвська

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень